Sweden Rock bjuder in till bröllop
Publicerat av Denise | Sölvesborg

Även om rockfestivalen Sweden Rock är en av Sveriges mest älskade festivaler så är det inte festivalen som ska gifta sig. Den står på egna ben och kommer göra det många år till. Däremot erbjuds besökarna att viga sig på festivalen framöver. Ett flertal par har redan valt att viga sig på festivalen men nu har de som organiserar Sweden Rock valt att göra det under mer ”organiserade former”.

År 2014 gifte sig ett flertal par mitt under pågående Sweden Rock Festival. Det enda som krävs är att en präst eller annan person med vigselrätt kommer ut på festivalområdet och viger paret. I detta fall handlade det om att paren hade planerat detta tillsammans med vigselförrättaren och därefter genomfört vigseln.

Uppenbarligen tyckte organisatörerna att det var en bra idé för till sommaren 2015 införde kommunen en speciell plats på festivalområdet för de som vill viga sig i rockens tecken. Efter att man gått ut med den nyheten tog det inte lång tid innan de första paren anmälde sig. Redan i april hade sju par anmält sig till kommunikatören (Anna Lindh) på Sölvesborgs kommun.

Hon har varit med och tagit fram denna möjlighet till bröllopslystna gäster. Men ett problem finns som de inte kunnat lyckas lösa. Eftersom de som gifter sig är inne på festivalområdet krävs det att alla gäster som kommer på vigseln och festen betalar inträde för festivalen. Men det är det väll värt för att få vara med på ett rockbröllop.

Hur vill du gifta dig? I ett stillsamt slott på en höjd eller på ett undervattenshotell? På en konsert eller kanske på en rockfestival? Hitta din unika plats och få inspiration på bröllopsportal.se

Both comments and pings are currently closed.