Publicerat av Denise | Festivaler

Musikfestivaler, sommarens måste för så otroligt många. Att umgås och ha roligt samtidigt som musiken flödar kring än är någonting som uppskattas av otroligt många och för en del så är sommaren inte riktigt hel utan minst ett festivalbesök.

Men vad finns där då för olika musikfestivaler? Jo svaret är, otroligt många! Där finns musikfestivaler med all sorts musik och fler musikfestivaler som riktar in sig på en viss genre. Någonting vi kan fastställa är i alla fall att där förmodligen alltid kommer att finnas minst en musikfestival som passar just dig oavsett vad du tycker om för musik.

Sweden Rock

I Sverige finns där under sommaren flera olika musikfestivaler och en utav de populära musikfestivalerna är Sweden Rock.festival i Sverige

Sweden Rock är som ni säkert hör på namnet en rock festival. Denna musikfestival har under flera år varit den allra största musikfestivalen i hela Sverige och uppskattas av flera tusentals människor. Här är all rock på en och samma plats och stämningen är alltid på topp. Gillar du rock så är detta absolut en musikfestival för dig.

Glastonbury

En annan välkänd musikfestival som bland annat rankast som en bland Europas tio bästa festivaler är Glastonbury festivalen som äger rum i England. Detta är en musikfestival som har mycket att erbjuda då dem har musik i flera olika former. Denna festival erbjuder allt från rock och pop till metal och hip hop. Glastonbury festivalen har mycket att ge och är ett mycket populärt resmål. Festivalen har pågått i sista veckan i juni under flera år och är en samlingsplats för många som älskar musik. Här kan du verkligen komma för att njuta av det du hör tillsammans med människor som älskar musik precis lika mycket som du. Gemenskapen är enorm och alla är glada över att uppleva en sådan häftig sak tillsammans. Vissa åker till Glastonbury festivalen en gång i sitt liv men där finns också otrolig många som återvänder dit varje år för att njuta av människorna och musiken.

Both comments and pings are currently closed.